Tancament Rebuda Erasmus

Tancament Rebuda Erasmus

Els alumnes de 2n d’ESO van tancar, la setmana abans de Pasqua, la visita que els seus companys de Romania i Eslovènia havien fet a Navàs.

Van ser uns dies molt intensos i plens d’activitats, de les quals us fem un petit resum: dimecres van enregistrar,  en grups internacionals, els anuncis sobre l’ODS 6 que tracta de l’aigua, posant en pràctica el que havien après (moviments de càmera, angles i plans) i utilitzant els guions i planificacions de rodatge  que havien anat elaborant al llarg del trimestre. A la tarda van fer una visita cultural a Montserrat. Dijous, van aprofitar que anaven a Barcelona per fer una última anàlisi d’aigua del riu Llobregat al seu Delta. Després van passar el dia a Barcelona i van visitar els llocs més emblemàtics com ara el Camp Nou, la Sagrada Família, la Pedrera, la Casa Batlló, la Plaça Catalunya, la Catedral de Barcelona,  el Barri Gòtic, les Rambles i el Port Vell.

Finalment, divendres vam començar el matí amb  les obres de teatre preparades per alumnes de 1r a 3r d’ESO en anglès, on van poder explicar com seria viure un any a Catalunya: Sant Joan, Sant Jordi, el Nadal… Posteriorment van acabar el treball de l’aigua amb una visita a la Depuradora de Navàs de la mà del Parc de la Sèquia. A la nit van fer el sopar de comiat amb les famíles.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *