Xerrada d’autor: Jordi Casals

Xerrada d’autor: Jordi Casals

Aquesta setmana vam rebre la visita del Jordi Casals Merchán, l’autor del llibre Fes picar els anells, que els va explicar un munt d’anècdotes del llibre.

Així vam poder saber que en principi aquest llibre no era pensat com a llibre de lectura, sinó com un petit conte per als seus fills, i que per tant, els pren a ells com a protagonistes i pràcticament els converteix en uns superherois.

La història del llibre és una història fantàstica en què un pare inventa un teletransportador i a partir d’aquí comencen les peripècies amb una agència de seguretat, la SM, que els complicarà la vida. El Jordi ens va explicar que s’havia iniciat en la producció escrita amb els còmics de l’Spiderman i que llavors ja havia passat a llegir novel·les com FrankesteinEl senyor dels anells. Va animar els nostres alumnes a continuar llegint i a sobretot, gaudir de la literatura.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *