Xerrada: Xavier Gual

Xerrada: Xavier Gual

Els i les alumnes de 4t d’ESO van rebre la visita del Xavier Gual autor d’un dels llibres que han llegit a l’assignatura de llengua El mediador. Al llarg de la xerrada els va explicar el procés d’elaboració i escriptura de la seva obra.

La història del llibre es desenvolupa en un barri conflictiu d’una ciutat mitjana, esclata una espurna: un menor d’origen magribí mor mentre fuig de la policia. El foc és la barricada que separa uns agents amb ganes de revenja i un grup de nois sense futur amb ganes de revolta.

La novia del líder dels nois juga una última carta a la desesperada: va a buscar un professor retirat que anys enrere va fer de mediador i coneix els nois implicats. Però el professor només vol fugir dels records que l’arrosseguen a un passat punyent.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *