Fira de primavera

Fira de primavera

Els nostres alumnes i professors van col·laborar en les activitats de la Fira de Primavera de Navàs durant el matí de diumenge.

En primer lloc volem destacar el taller de Reanimació Cardiovascular, que van dur a terme els alumnes del CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria, tutoritzats per l’Anna Pons conjuntament amb l’entitat 30/2 de Navàs (des d’aquí els agraïm la seva ajuda). Els alumnes van ensenyar, a tothom que ho va voler aprendre, tots els passos per fer una reanimació en cas d’aturada cardíaca.

Poc més tard, els alumnes del CFGS d’Integració Social, conjuntament amb el seu tutor Manel Justícia, van fer-nos disfrutar en un frikigingo en què s’havien canviat els tradicionals números per cançons molt més ballables. Els premis van ser aportacions dels diversos comerços del poble i tots els diners recollits van anar per a l’entitat Pallapupas, els pallassos que s’encarreguen de fer més amè el temps dels nens ingressats per un llarg període a l’hospital.

Gràcies a tots els que d’una manera o altra ens vau venir a veure.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *