Participem del Rotary

Participem del Rotary

Un grup d’alumnes de 1r batxillerat de l’EDN ha participat al programa “Protagonistes del demà ” organitzat per @rotarymanresabages.

Després de passar un dia intens amb xerrades i diverses activitats sobre l’emprenedoria i els valors del treball en equip, els alumnes van haver de defensar amb exposicions orals sobre com enfocar el  futur i millorar la societat  en  què vivim.

Un dels nostres alumnes, en Joan Guillen ha quedat entre els finalistes  després d’exposar, amb determinació, que el futur està en millorar les condicions de vida dels joves que viuen en entorns més desfavorits que el nostre. Felicitats Joan i a seguir lluitant per allò en el que creus.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *