Presentació del llibre de Treball de Recerca

Presentació del llibre de Treball de Recerca

La presentació  del llibre dels Treballs de Recerca del Bages i Moianès es va dur a terme al Museu de l’Aigua i del Tèxtil de Manresa

En la primera part de l’acte va tenir  lloc la conferència   “La recerca com a mètode de treball en la música. L’equilibri entre el jo artista i el jo intèrpret”, a càrrec de Noemí Pasquina Serra, violoncel·lista i directora d’orquestra.
Acabada la xerrada es va produir l’acte més institucional, amb el lliurament d’un exemplar del llibre a tots els estudiants de 2n de batxillerat que han participat en la redacció d’aquest. Des de l’escola, hi vam anar amb la Laia Vilà i el Bernat Sivill.
Felicitats per la feina feta.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *