Sant Jordi a l’EDN

Sant Jordi a l’EDN

Aquest any a l’EDN van celebrar la festa de  Sant Jordi per avançat. Vam començar amb el ball de bastons dels alumnes de 1r i 2n d’ESO per carrers i places de Navàs, per continuar amb una bona xocolatada i coca.

Tot seguit, els alumnes distribuïts per grups van participar en una gimcana de proves de totes les matèries, on els fèiem fer curses de sacs, jugar al Paraulògic o al Passaparaula, fer reptes matemàtics, científics… finalment els guanyadors van ser un grup de 1r de Batxillerat.

Seguidament a la sala de jocs es va començar l’acte més formal amb la intervenció de  l’alumna d’intercanvi  Smera Chandan. Ens va llegir un escrit explicant les experiències viscudes aquests mesos i va agrair a tota la comunitat escolar l’acollida. Per acabar ens va cantar una cançó acompanyada dels seus companys de 1r de Batxillerat.

Com cada any es van realitzar el concurs on els nostres alumnes d’ESO i Batxillerat ens mostren les seves habilitats literàries i artístiques. Es van repartir els premis als guanyadors de les diferents categories i un petit obsequi, una rosa, a tots els participants.

Per acabar es va visionar el documental realitzat pels alumnes de l’assignatura optativa de Comunicació. Aquest és resultat de les entrevistes que van realitzar als professors del centre parlant de la seva experiències com a docents.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *