Resultats proves Cangur

Resultats proves Cangur

Aquest mes de març els nostres alumnes d’ESO i  de Batxillerat han participat en les Proves Cangur, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques que es celebren arreu de Catalunya.

Van participar tots els alumnes de 1r a 3r d’ESO i a partir de 4t i Batxillerat aquells alumnes que van voler fer-ho de forma voluntària. En aquestes proves  els alumnes posen en marxa raonament i lògica per resoldre el màxim de reptes plantejats.

Els resultats de les proves Cangur han estat molt satisfactoris per al nostre centre: nombrosos alumnes han quedat per sobre el 10% de l’alumnat de tot Catalunya i un alumne està entre l’1% millor de Catalunya.

Felicitats a tots.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *