Visitem la Biblioteca

Visitem la Biblioteca

Arriba l’estiu i els nostres alumnes tindran moltes hores lliures. És per això que aquesta setmana vam anar amb els alumnes de 1r d’ESO a la Biblioteca de Navàs, Josep Mas Carreras, per tal de conèixer què ens podien oferir per a l’estiu.

L’Anna Comellas, directora de la Biblioteca ens va ajudar a fer els carnets per als alumnes que no en tenien; ens va ensenyar com s’organitza la Biblioteca a nivell de fons Documental i com trobar llibres; ens va deixar endur els llibres o pel·lícules que vam voler i finalment ens va ensenyar el racó dels jocs de taula, que és novetat a la Biblioteca i que podem optar per anar a jugar allà o endur-nos-els a casa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *