Colònies 2n ESO: Platja de Fenals

Colònies 2n ESO: Platja de Fenals

Tres dies a la Costa Brava, a la platja de Fenals. Aquestes han estat les colònies triades per l’EDN per als alumnes que acaben el 1r cicle d’ESO. El dimecres va marxar cap a la platja de Fenals acompanyats de les seves tutores Mercè Rovira i Emma Giberts i la Marina Romero, professora de socials. Allà els esperaven els monitors amb moltes activitats programades.

En aquesta sortida els alumnes han gaudit del sol i la platja, les instal·lacions de l’hotel (bar, piscina) i han fet activitats xulíssimes com la immersió, el clàssic xurro, caiac i snorkel, ruta nuctura pel camí de Ronda…

Han estat uns dies de lleure i diversió inoblidables, on han compartit moments únics amb la millor companyia. Esperem que tots i totes en guardin un bonic record per sempre més.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *