2n d’ESO: Reciclant

2n d’ESO: Reciclant

Els i les alumnes de 2n d’ESO han realitzat el seu Treball de Sintesi, la temàtica d’aquest és el reciclatge de la brossa que generem. Ha estat una setmana que ha servit per entendre conceptes com el pagament per generació, la diferència entre un abocador i una planta de reciclatge, per què és bo reparar els electrodomèstics, com es desmantella una nevera per tal que no sigui contaminant, quantes tones de residus genera cada municipi o els avantatges i inconvenients del fet que un poble faci el Porta o Porta o el Separa, Obre i Tanca i els pobles veïns no ho facin.

Amb aquest crèdit també han descobert per què el coltan és un material tan car a l’hora de fabricar mòbils i quins inconvenients té la seva extracció i reciclatge;  van ternir una xerrada  sobre reciclar i conscienciar sobre el fet d’anar comprant mòbils o han fet bioplàstic.

Com podeu veure a les imatges una de les sortides van el Parc Ambiental de Bufalvent.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *