Escola Verda: Podscats

Escola Verda: Podscats

La darrera activitat dins del programa, d’Escola Verda, que participa el nostre centre, ha estat la gravació d’uns podcasts de ràdio. L’objectiu d’aquesta activitat és comunicar, difondre i donar valor a les accions i projectes d’Escola Verda que els diferents centres educatius han en el seu dia a dia per contribuir a fer una societat més justa i sostenible.

El professorat i l’alumnat  han posat veu a les gravacions que expliquen accions fetes, en la majoria de casos, amb la implicació de la comunitat educativa, entitats del territori i gràcies al treball en xarxa entre centres. Aquests podscats han estat possibles gràcies a la col·laboració de les ràdios locals que han dedicat el seu temps i ganes a editar aquests podcasts.

Esperem que us agradi! Aquí teniu l’enllaç: https://www.ivoox.com/programa-escoles-verdes-bages-nord-2023-audios-mp3_rf_110176039_1.html

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *