Projectes finals de cicles

Projectes finals de cicles

La nova llei de Cicles Formatius de Grau Superior obliga tots els alumnes a fer un Projecte durant l’any en què posin en pràctica tot el que han après al llarg del cicle formatiu. Són projectes de llarga durada, que es van fent durant l’any, i que tenen la seva culminació al juny, quan se n’ha de fer la presentació i avaluació.

Enguany ens estrenàvem en aquest format en la majoria dels cicles i hem de dir que hem quedat meravellats dels resultats, de la feina i del compromís. Per primera vegada, també, vam convidar empreses per tal que poguessin veure més de primera mà en què consistien els cicles i què havien après els nostres alumnes.

Una bona experiència que demostra la seva implicació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *