Certificació Escola Erasmus+

Certificació Escola Erasmus+

Renovem l’acreditació Erasmus+ del curs 22-23 fins al 2027.

Per a les persones que no sàpiguen què és una Acreditació Erasmus, volem dir una Acreditació que certifica que l’escola fa un treball important en llengües estrangeres. A l’EDN aquesta feina es trasllada en el treball de mobilitats Erasmus+ i eTwinning a 2n i 3r d’ESO; les visites d’experts en algun tema que es fan en anglès; les visites nostres a escoles d’Europa per aprendre de la seva metodologia o de la feina del dia a dia dels seus professors i finalment la formació en anglès per al professorat.

Cada vegada més els idiomes formen part de la nostra vida i de la vida dels nostres alumnes, per tant, donar valor a totes les llengües, tant oficials com no oficials al nostre país, és una tasca de l’escola.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *