Continuem les PAU

Continuem les PAU

La Selectivitat del curs 23-24, per als alumnes de 2n de Batxillerat, continuarà amb el mateix format i disseny d’exercicis que fins ara.

El Departament d’Educació havia assegurat que aquest curs ja volien aplicar el nou model de PAU, molt més competencial, i amb uns enunciats completament diferents als que havíem fet sempre. Finalment, però, i un cop ja començat el curs, s’han fet enrere.

En el cas de les llengües, on hi ha llibres de lectura obligatòria, però que no totes les escoles havien fixat per a aquest curs perquè no constaven en el currículum, han donat dues opcions de prova, una amb els mateixos llibres de lectura obligatòria de l’any passat i una altra amb uns exercicis de format competencial.

Aquestes últimes informacions han arribat una vegada engegat el curs. Esperem que per al curs 24-25 les informacions arribin més a temps.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *