Expressió i Comunicació

Expressió i Comunicació

Les alumnes del CFGS d’Educació Infantil han treballat el Mòdul5 d’Expressió i Comunicació. En aquest mòdul es treballen tots els  aspectes relacionats amb l’expressió i la comunicació amb els infants de 0 a 6 anys i el desenvolupament dels diferents llenguatges. Les nostres alumnes han d’entendre que expressar-se i comunicar-se és un fet natural i espontani, ja que els homes i les dones són éssers socials per naturalesa, i els infants també, per tal cal donar-los totes les eines necessàries per poder-se comunicar.

Les nostres alumnes van sortir a dibuixar la natura com una forma d’expressió artística i entendre que la creativitat és molt important per tal de treballar amb els infants.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *