Jornada de cohesió

Jornada de cohesió

Els alumnes de Batxillerat al llarg del 1r i inicis del 2n curs porten a terme l’elaboració del seu TdR. Aquest té una part teòrica i una part més pràctica i la Berta Trulls de 2n de Batxillerat per fer la seva part pràctica va organitzar una jornada festiva de cohesió.

La finalitat d’aquesta jornada era gaudir d’un bon inici de curs i donar la benvinguda al nou alumnat impulsant, alhora, la cohesió i la bona relació entre els presents. A més de teixir vincles entre l’alumnat i el professorat es van executar diverses activitats col·lectives.

Les activitats van començar al primer pati amb un esmorzar, els encarregats de la preparació i distribució, van ser els companys de la classe de 2n de Batxillerat.  A mig matí cada grup-classe a la seva aula amb el seu tutor van portar a terme tres dinàmiques de cohesió a càrrec de voluntaris de 2n de Batxillerat.

Les dues darreres hores del matí va tenir lloc les activitats més de lleure, va haver-hi un torneig de futbol i un de bàsquet, a més a més de sessió de perruqueria o uns balls de bachata al gimnàs.  Va ser una jornada de germanor i diversió.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *