Pràctiques de permeabilitat

Pràctiques de permeabilitat

Els i les alumnes que aquest any cursen el mòdul d’Emergències Sanitàries han practicat aquests dies com es fa la permeabilitat i obertura de la via aèria en els pacients. Quan es produeix una obstrucció total o parcial de la via aèria, els malalts sofreixen una alteració del seu nivell de consciència, i per tant, cal actuar amb rapidesa per obrir novament el pas d’aire.

Les maniobres passen des de la tracció o subluxació mandibular a la inserció de la cànula orofaríngia, que evita que la llengua tapi la via aèria i que les dents es tanquin amb força. Cal practicar totes les maniobres i una bona manera de començar és a través dels companys o dels maniquins de pràctiques destinats a totes aquestes situacions.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *