Canvis puberals a l’adolescència.

Canvis puberals a l’adolescència.

El Servei Educatiu del Bages planteja diversos tallers per treballar amb els nostres alumnes. La temàtica d’aquest taller són els canvis corporals, psicològics o emocionals viuen en aquests moments en què s’estan convertint en adolescents. La intenció del taller és reforçar la personalitat dels alumnes, introduint els conceptes d’autoacceptació i autoestima.
Durant la sessió s’ha parlat dels canvis físics i psicològics que tot adolescent experimenta a través d’una dinàmica en grups. S’ha parlat d’enamorament, de com diferenciar entre relacions bones i dolentes i dels diferents tipus de sexualitat que hi pot haver.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *