Distincions a les Proves d’Accés a la Universitat

Distincions a les Proves d’Accés a la Universitat

Dissabte 4 de novembre, 5 alumnes de 2n de Batxillerat de la promoció 2021-2023 van rebre la distinció que atorga el Govern de la Generalita de Catalunya per haver obtingut una nota igual o superior a 9 a la Fase General de les PAU.

L’acte va ser presidit pel Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, senyor Pere Aragonés i va premiar la tasca de 1160 estudiants. La nota mitjana del juny va ser d’un 6,7 i la nota dels alumnes distingits es divideix en les següents: De 9 a 9.25: 742 alumnes; de 9.25 a 9.5, 259 alumnes; de 9.5 a 9.75, 117 alumnes i de 9.75 a 10, 41 alumnes.

L’EDN celebra el reconeixement dels seus 5 alumnes (en una classe de 15) i felicita especialment els distingits i distingides. A la foto, i d’esquerra a dreta: Mireia Padullés, Roger Manzano (màxima nota de les PAU de la comarca del Bages), Bernat Sivill, Laura Boixadera i Íngrid Rodríguez.

Molta sort i molts encerts a tots els nostres alumnes de Batxillerat, ara ja tots i totes, alumnes universitaris.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *