Què fer en un rescat?

Què fer en un rescat?

Els i les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic en Emergències Sanitàries van assistir a una xerrada a càrrec d’en David Guitart, infermer del SEM i actualment integrant en els grups de serveis especials de la UIS (Unitat d’intervenció i Suport) i també dels ERI (Equips de Rescat i Intervenció), aquests últims equips multidisciplinaris amb bombers, per oferir en un rescat un servei ja amb un vessant més sanitari, in situ, si fos el cas.

La seva formació és específica, ja que en els grups d’UIS donen suport a grups com els TEDAX o GEI de Mossos d’Esquadra, en intervencions complexes i moltes vegades hostils, i també tenen la formació adequada per intervenir en accidents NRBQ, riscos Nuclears, Radiològics, Biològics i Químics.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *