Comitè Verd

Comitè Verd

Com a Escola Verda, l’EDN participa en diverses accions per sensibilitzar els alumnes i la comunitat educativa de la necessitat de tenir cura del medi ambient. Aquest any el comitè és especialment nombrós i ja ha fet la primera  trobada per planificar les accions d’aquest curs.

Al mateix temps, els alumnes han triat algunes accions del programa ACTUA x 25. ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes. La campanya s’inicia a mitjan de juny de 2023 i es desenvoluparà al llarg de tot el curs 2023/24 fins al juny de 2024, quan tindrà lloc la Festa de Cloenda.

Cada trimestre es presentaran 8 propostes d’accions per dur a terme amb l’alumnat i la comunitat educativa dels centres adscrits. D’aquesta manera, al llarg del curs es podran realitzar fins a 24 accions. A totes aquestes, s’hi afegirà una 25a que serà la Festa de Cloenda, on tots els centres que formen la Xarxa estaran convidats a participar-hi.

Us en deixem un vídeo explicatiu perquè hi pugueu fer un cop d’ull.

https://www.youtube.com/watch?v=3TWf3CWUihs

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *