Trencant barreres

Trencant barreres

Els alumnes de 3r i 4t  d’ESO van treballar el taller Breaking barriers, sobre els estereotips de gènere que van lligats al món laboral, quin tipus de rol associem a cada gènere o què implica ser home o dona per fer la mateixa feina.

En la sessió, primer van definir què eren els estereotips i després vam parlar sobre micromasclismes que es poden trobar a la feina. Els estereotips són idees simplificadores i generalitzadores sobre la manera de ser dels homes (forts, valents, assertius…) i de les dones (boniques, dèbils, insegures…). El micromasclisme és el masclisme que està normalitzat socialment; és a dir, que no es veu.

Tallers que serveixen per fer reflexionar sobre idees o imatges que tenim tots plenament integrades.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *