Actes contra la violència de gènere

Actes contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Navàs va programar un seguit d’actes contra la violència de gènere que se celebra arreu del territori i l’EDN hi va participar amb un seguit d’accions. En primer lloc, els alumnes implicats van estar  Cicles Formatius d’Educació Infantil i Cures Auxiliar d’Infermeria i Batxillerat.

Els alumnes van elaborar el Màping que havien elaborat, un vídeo, diferents ‘façanes’ de l’Ajuntament guarnides en contra de la violència de gènere i, finalment, un conte projectat.

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l’àmbit domèstic i la violació i l’assetjament sexual en l’àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *