Visitant bonÀrea

Visitant bonÀrea

Els alumnes del 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment electromecànic i els alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i robòtica, van visitar les instal·lacions de l’empresa bonÀrea a Guissona on van poder visitar per conèixer la part més tècnica de la cooperativa i gaudir d’un bon dinar.

A més a més, van visitar la Fira de la Robòtica a l’Espai La Llavor de bonÀrea, dedicada a les noves tecnologies.  Segons el director de recursos humans de bonÀrea, Antonio Condal, aquest certamen té com a objectiu donar a conèixer les aplicacions que tenen els robots per a persones de totes les edats, des de jocs educatius infantils fins al seu ús en grans indústries.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *