Ser paraula que construeix humanitat

Ser paraula que construeix humanitat

Els alumnes de 1r d’ESO han guanyat un important premi, promogut per la Fundació Sagrada Família i La Federació d’Escoles Cristianes de Catalunya, sota el lema “Ser paraula que construeix humanitat”.

Aquest projecte ha estat la combinació de totes les assignatures dels alumnes de 1r, especialment, però de l’assignatura de religió i el treball en valors.  El premi ha estat centrat en el fet que aquest any s’ha completat la construcció de les torres dels 4 evangelistes, i des de la Fundació Sagrada Família han volgut compartir amb els estudiants de Catalunya un fet tan important.  El concurs s’ha organitzat mitjançant el desenvolupament d’un projecte de grup classe entorn del concepte de la paraula com element bàsic del diàleg per construir la cultura de la pau. Tots aquests termes i tots aquests valors són plenament necessaris per a la societat del segle XXI, i els nostres alumnes hi han pogut participar construint una torre a partir de llibres intervinguts, llibres vells als quals han donat una nova vida i els han transformat en Solidaritat, Empatia, Pau…

El premi consisteix en una visita privada a la Sagrada Família per als alumnes guanyadors i els seus familiars i professorat. L’escola rebrà una figura simbòlica del premi obtingut i un lot de llibres i material sobre la Sagrada Família.  part de la visita a la basílica, els alumnes també assistiran, de forma privada, a l’encesa de llums de la façana del Naixement.

Us deixem l’enllaç al vídeo explicatiu del projecte per tal que pugueu disfrutar del valor de la paraula:

https://youtu.be/-A-WUjylQTk

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *