Recollim el premi de la Sagrada Família

Recollim el premi de la Sagrada Família

Els alumnes de 1r d’ESO de l’escola van anar el dimecres 20 de desembre a recollir el premi a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Aquest premi reconeix el projecte ha estat la combinació de totes les assignatures dels alumnes de 1r, especialment, però de l’assignatura de religió i el treball en valors.  El premi ha estat centrat en el fet que aquest any s’ha completat la construcció de les torres dels 4 evangelistes, i des de la Fundació Sagrada Família han volgut compartir amb els estudiants de Catalunya un fet tan important.  El concurs s’ha organitzat mitjançant el desenvolupament d’un projecte de grup classe entorn del concepte de la paraula com element bàsic del diàleg per construir la cultura de la pau. Tots aquests termes i tots aquests valors són plenament necessaris per a la societat del segle XXI, i els nostres alumnes hi han pogut participar construint una torre a partir de llibres intervinguts, llibres vells als quals han donat una nova vida i els han transformat en Solidaritat, Empatia, Pau…

El premi consisteix en una visita privada a la Sagrada Família per als alumnes guanyadors i els seus familiars i professorat. L’escola ha rebut una figura simbòlica de l’evangeli de Sant Joan i un lot de llibres i material sobre la Sagrada Família. A part de la visita a la basílica, els alumnes també van poder assistir, a l’encesa de llums de la façana del Naixement.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *