Activitats diverses

Activitats diverses

Els i les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliar d’Infermeria estan estudiant els diferents tipus de dietes i patologies. L’alimentació i la nutrició és bàsica per evitar algunes malalties, és per això, que han realitzat un taller de berenars saludables.

A més a més, el coordinador de Cicles Formatius i la tutora del CFGM De Cures Auxiliars d’Infermeria, Anna Pons, van anar a les portes obertes, convidats per la direcció de l’Hospital de Berga, per conèixer les noves instal·lacions d’urgències.  Amb aquestes noves instal·lacions es fa un gran salt endavant per fer front les urgències mèdiques de la comarca del Berguedà. Des de l’EDN continuem mantenint una bona relació amb l’Hospital de Berga col·laborant any rere any, amb alumnes en pràctiques del CFGM Cures auxiliars d’infermeria. Segur que molt pròximament hi haurà alumnat de pràctiques de l’EDN en aquestes noves instal·lacions.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *