Reunió de direccions de la Regió Central Nord

Reunió de direccions de la Regió Central Nord

Dijous passat el Casal Sant Genís de Navàs va reunir tots els directors i directores de les escoles públiques i concertades de la Regió Central Nord.

El tema d’aquesta reunió va ser l’Absentisme Escolar i per això vam tenir una taula rodona amb expertes dels diferents departaments que reben aquesta afectació: Justícia, EAIA, EAP, Serveis Socials … i les escoles El Vinyet de Solsona i Institut Guillem de Berguedà de Berga com a mostra d’activitats relacionades amb aquest tema.

Posteriorment vam tenir una mostra d’activitats educatives del poble de Navàs, que vam concentrar amb el Consell d’Infants, una entitat en què alumnes de 5è i 6è de les dues escoles del poble es reunieixen un cop al mes per debatre què cal fer per millorar el poble de Navàs a nivell d’educació o espais per a infants. En aquesta activitat vam tenir present el Guillem Betoret, antic membre del Consell d’Infants, que va explicar la seva experiència en aquest i els valors que li havia aportat.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *