El gust per la lectura!!!

El gust per la lectura!!!

Els i les alumnes de 1r d’ESO han començat aquest quadrimestre una nova optativa El gust per la lectura. És un espai no només per llegir sinó per compartir els seus gustos de lectura. Han començat amb la novel·la “La guerra dels botons” d’Avi.

En Patryk té dotze anys i no ha vist gaire món més enllà del seu poble, a Polònia, ocupat pels russos. No hi passa mai res…, fins al dia que els alemanys llancen una bomba a l’escola i esclata la Gran Guerra. Mentre el control del poble passa de mans d’una nació a una altra i els soldats estrangers arriben i marxen, un dels set amics de la colla, l’insensible i competitiu Jurek, s’empesca un repte ben perillós: qui robi el botó més valuós d’un uniforme militar es convertirà en el rei.

Esperem que sigui una experiència molt enriquidora per a tots i totes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *