Setmana d’Erasmus+

Setmana d’Erasmus+

Els alumnes de 2n d’ESO estan aquesta setmana d’Erasmus a Itàlia com a complement del seu projecte Green Step.

En aquest projecte es treballa el tema de la globalització i la producció en massa, que han allunyat enormement les persones dels orígens de les coses i de la natura: dels materials, dels aliments, de l’artesania, del coneixement, etc. Aquesta desconnexió també anima els joves a menystenir els productes en general i tenir una visió de valor només econòmic.

Amb aquesta premissa s’ha iniciat un projecte per treballar la producció local i sostenible, les tradicions nacionals i regionals, la cultura i els hàbits de vida saludables, seguint els ODS 3, 8, 12 i 15 i, per tant, donant a conèixer els processos de producció tenint en compte els millors productes de temporada i solucions més ecològiques (contaminació), tant a nivell de producció d’aliments com tèxtils, per tal de valorar molt més els productes que utilitzem/comprem i reduir-ne la sobreproducció.
En les fotos que acompanyen la notícia podeu veure un taller d’estampació i la rebuda institucional.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *