Reunió de directors i directores

Reunió de directors i directores

Dijous vam fer reunió de directors i directores a Solsona per discutir sobre com s’han de fer els butlletins dels alumnes. A final de cada etapa obligatòria, 2n i 4t d’ESO s’han de fer els Consells Orientadors que ajuden a definir els interessos dels alumnes per a possibles sortides, tant lectives com laborals.

No hi ha un model únic per fer aquesta documentació i cada escola, en funció del seu Projecte Educatiu de Centre, segons els paràmetres del Departament d’Educació, tria el model que més s’avé amb el seu tarannà. La trobada va servir per veure diferents models i diferents enfocaments d’un mateix tema.

A part, la trobada serveix sempre com a espai de reflexió en la nostra feina i d’actualització d’informacions diverses.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *