Espai LAB

Espai LAB

Els  alumnes d’Educació Infantil de 1r i 2n van anar de visita a l’espai  LAB de  la Fundació Universitària del Bages a  Manresa.
El LAB-06 és un espai de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica de les primeres edats, de 0 a 6 anys. En aquest espai els nostres educadors van poder experimentar i manipular els elements i jocs que promouen l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic.

Els nostres alumnes també van poder gaudir d’un taller de lògica matemàtica i  fer una ullada a l’espai petit de la FUB.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *