Spasticity

Spasticity

Els i les  alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Integració Social i Educació Infantil van anar  a veure l’obra de teatre titulada SPASTICITY al teatre Kursaal de Manresa. Un monòleg a càrrec d’en Marc Buxaderas.

L’espectacle vol fer visible la realitat de certes persones en aquesta societat nostra tan integradora, però sempre fugint de la compassió i posant l’espectador en situacions compromeses, des d’una perspectiva molt humana, positiva i amb grans dosis d’humor.

La proposta descriu un dia qualsevol de la vida del Marc, qui viu dalt d’una cadira de rodes i conviu amb la seva paràlisi cerebral i espasticitat d’ençà que es vesteix fins que se’n va a dormir; una autèntica gimcana de superació, plena d’aventures i de situacions, algunes d’elles surrealistes –com quan es troba una barca aparcada a la seva plaça de pàrquing–, d’altres, divertides –com quan fa recerca a les xarxes buscant malifetes de discapacitats.

Una experiència única per part de tots.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *