Un Sant Jordi diferent

Un Sant Jordi diferent

Els alumnes d’Educació Infantil van fer un taller especial el dia de Sant Jordi. Els alumnes van anar a Manresa a visitar el CDIAP, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Manresa i van col·laborar en la lectura de contes per a infants a la Plaça de l’Ajuntament.

El CDIAP  és un centre on s’adrecen els  infants que es troben en situacions de vulnerabilitat, ja sigui perquè pel seu medi familiar i social necessiten d’una intervenció externa o perquè no tenen el desenvolupament adequat per a la seva edat i necessiten atenció per aconseguir-la. També tracten infants que presenten malformacions evidents, defectes congènits, lesions cerebrals de qualsevol origen i d’altres anomalies.

En aquests centres es prioritza  l’atenció als infants de menys de tres anys i als infants amb afectació greu, sense perjudici del caràcter universal dels serveis d’atenció precoç.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *