AMES

Els alumnes del CFGM de Manteniment Electromecànic, conjuntament amb els alumnes de Formació Ocupacional, van visitar la setmana pesada l’empresa AMES de Solsona.  És una empresa de capital 100% català que dona servei a més de 800 clients de 50 països diferents.

Aquesta empresa es dedica a la fabricació i venda de components metàl·lics sinteritzats. La sinterització és el procés pel qual es fa un tractament tèrmic a les peces per tal de ser usat per al desenvolupament de les unions entre partícules i així crear un objecte sòlid i continu.

Els nostres alumnes i professors van poder conèixer les màquines i tallers de producció d’aquest tipus de maquinària i van ser informats de la gran necessitat de mà d’obra que hi ha en aquest sector, convidant-los a anar-hi a treballar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *