Mobilitat d’Erasmus: Tübingen

Mobilitat d’Erasmus: Tübingen

Els i les alumnes de 2n d’ESO van estar la setmana passada d’Erasmus a Tübingen (Alemanya), acompanyats per la Laura Casaldàliga i la Marina Romero,  com a complement del seu projecte Green Step.

En aquest projecte es treballa el tema de la globalització i la producció en massa, que han allunyat enormement les persones dels orígens de les coses i de la natura: dels materials, dels aliments, de l’artesania, del coneixement, etc. Aquesta desconnexió també anima els joves a menystenir els productes en general i tenir una visió de valor només econòmic.

Al llarg de la setmana han portat una sèrie d’activitats, van crear uns bocs and rolls amb retalls de tela i cera d’abelles, totalment sostenibles. Van anar amb barques pel riu Neckar que travessa la ciutat. També van visitar una fàbrica de xocolata i el Museu de la Mercedes Benz.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *