Roses de Sant Jordi

Roses de Sant Jordi

A la franja matinal de 8 a 8.10 els alumnes d’ESO treballen diferents aspectes de valors propis de la nostra escola. Aquesta setmana, per exemple, han treballat la companyonia i la confiança en els companys; altres setmanes han treballat l’esforç, la setmana Bio, qui som a les xarxes socials, l’assetjament escolar, etc.

La setmana de Sant Jordi els Bons dies estaven destinats a treballar la diada de Sant Jordi i per això durant dos dies van preparar haikus i durant dos dies més van preparar unes roses d’origami.

L’origami serveix per treballar la creativitat, però sobretot el fet de seguir unes instruccions molt precises i un ordre molt marcat. No tots els cursos se’n van sortir, però per als que van fer-ho, el resultat va ser espectacular!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *