Simulacions a TES

Simulacions a TES

Preparar els tècnics en emergències sanitàries sovint vol dir preparar-los per a situacions crítiques on la vida o la qualitat de vida de les persones amb què es troben és molt important. És per això que els alumnes han d’estar preparats per entomar aquestes situacions amb la màxima tranquil·litat per tal de poder respondre com a bons professionals en qualsevol moment.

A partir d’aquesta premissa, els nostres alumnes han fet aquesta setmana unes simulacions amb un pacient real. Els alumnes havien treballat quatre supòsits possibles de situacions en què es pot trobar un malalt i les han posat en pràctica.

Una bona experiència que segur que recordaran.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *