Receptari català

Receptari català

Els i les alumnes de 2n d’ESO que participen en el projecte d’Erasmus Grenn Step on treballen la producció local i sostenible, les tradicions nacionals i regionals, la cultura i els hàbits de vida saludables, seguint els ODS 3, 8, 12 i 15 i, per tant, coneixent els processos de producció tenint en compte els millors productes de temporada i solucions més ecològiques (contaminació), tant a nivell de producció d’aliments com tèxtils, per tal de valorar molt més els productes que utilitzem/comprem i reduir-ne la sobreproducció.
Han compartit les receptes típiques de la zona amb productes locals, aprofitant els coneixements que els va  aportar la visita del Robert Rowlinson en programació HTML, per generar un esborrany de web amb la recepta escollida.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *