4DHealth

4DHealth

Els alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria van anar de sortida al centre 4DHealth d’Igualada, amb l’objectiu de complementar la formació del crèdit de síntesi.

El centre de simulació disposa d’unes instal·lacions preparades perquè els alumnes, mitjançant una situació clínica preparada prèviament i posada en escena per actors i professionals de la salut, desenvolupin les seves tasques com a tècnics. Els companys i docents, visualitzem la seva actuació a través d’unes pantalles.

A posteriori hi ha un debriefing, que es considera la part més important de la sessió, ja que és un retorn entre alumnes i docents en el qual s’intenta que els alumnes siguin qui deixin anar sensacions i els companys facin el retorn, sempre de manera constructiva per tal de fomentar l’aprenentatge.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *