EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ INFANTIL

PROJECTE SALVEM EL MAR

Les alumnes de segon curs del Cicle Formatiu d’Educació Infantil, aquest any han desenvolupat un projecte d’intervenció en escoles amb infants d’EI3 EI4 i EI5 en diferents escoles del Bages i el Berguedà, arribant a gairebé 350 infants.

L’acció educativa s’ha emmarcat en les línies d’escola verda de l’EDN, especialment fent difusió dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

El grup d’alumnes, després  d’un procés de recerca, va decidir centrar-se en  l’ODS 14 “Vida submarina”, focalitzant-se en la contaminació dels mars i oceans.

El projecte estava format per diverses fases i accions:  disseny i desenvolupament de les activitats (un taller previ, una cançó mimada, un teatre i un joc. Tot lligat per una petita història d’una ‘’Marinera’’, la seva barqueta i els animals que trobava al mar), la difusió entre les escoles, la implementació en els centres interessats, i la valoració i presentació de resultats.

Totes les escoles van valorar molt positivament la feina feta i la qualitat de les accions formatives proposades per les alumnes del cicle. Els objectius plantejats es van assolir satisfactòriament.


  • 0
  • 14 Juny, 2023