Ensabona’t

Ensabona’t

Definició del projecte

Aquest projecte és una nova edició del que ha s’ha fet en altres ocasions anomenat “fem sabó”, aquest cop s’ha canviat el nom per Ensabona’t. L’eix principal del projecte ha estat el sabó i a través d’aquest hem treballat diferents temes.

La importància de l’Equip de treball. S’han fet dinàmiques per treballar aquest aspecte.

S’ha fet un taller on la Mireia Vidal ha fet una explicació acompanyada d’una presentació de com fer sabó artesà (components, mètode, estris necessaris, etc) . Al laboratori ho han portat a la pràctica i han fet el seu propi sabó.

Han fet una cerca sobre l’origen i història del sabó, a nivell mundial i també de Catalunya. Han vist també com diferents poblacions catalanes tenen una tradició sabonera.

Emmarcat dins la història del sabó han vist en què consisteix el rentat ecològic i consells pràctics per fer que la seva utilització sigui sostenible.

Disseny d’una campanya per recollir oli usat i poder-ne fer sabó.

Han dissenyat una enquesta que posteriorment enviaran als seus contactes pel drive amb l’objectiu de poder elaborar un estudi estadístic sobre els costums, coneixements, preferències… es tenen del sabó. A partir del buidat de les enquestes es fa una presentació oral a la resta del grup on s’exposen les conclusions finals.

S’han elaborat uns fulletons

Per acabar el seu producte han dissenyat un embolcall. Per fer-ho han dissenyat caixes amb formes geomètriques i han treballat conceptes bàsics de geometria.

La part final ha estat el màrqueting. Es simula la comercialització del seu sabó. Han buscat una marca, logotip, anuncis de tv, ràdio i revista, eslògan.