INTEGRACIÓ SOCIAL

INTEGRACIÓ SOCIAL

INTERVENCIONS SOCIOEDUCATIVES

PROJECTE APRENENTATGE SERVEI

Els i les alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social han desenvolupat el projecte de final de cicle anomenat Aprenentatge Servei que van desenvolupar íntegrament al poble de Navàs.

La idea del projecte era anar a conèixer com funcionaven alguns dels serveis, fer observació de com era la dinàmica del servei i a partir d’aquí fer una proposta temporitzada que surtis d’ells i que s’adeqüés al funcionament del servei. Els serveis que hem utilitzat per desenvolupar la seva tasca eren: La Residència d’avis, El Casal d’avis (Taller d’informàtica per la gent gran), El Xalar (activitats de lleure per nens i nenes), El Raig (activitats lúdiques per nois i noies), Càritas (aprenentatge de català per a nouvingudes).

Gràcies a aquests serveis l’alumnat ha pogut desenvolupar el seu projecte en què havien de fer una redacció dels objectius i fer una planificació i temporalització d’activitats utilitzant diferents metodologies apreses durant aquests dos cursos. Finalment, van aplicar el projecte als serveis i van fer l’avaluació d’aquest.

Els diferents serveis van valorar satisfactòriament la col·laboració del nostre alumnat i al mateix temps els alumnes també van estar molt contents.


  • 0
  • 14 Juny, 2023