Presentació

Escola Dioscesana de Navàs

Qui Som

Vicenç Vidal i Casacuberta , creador i fundador d’aquesta escola tenia un objectiu: oferir serveis i donar formació, el qual s’ha anat complint fins al dia d’avui. Mantenim el propòsit d’acompanyament de les persones per tal que adquireixin els aprenentatges i les competències adequades per esdevenir persones equilibrades, responsables i humanes.

L’EDN és arrelada al nostre poble des del 1946 quan es va fundar el Patronat Vidal i va adquirir els primers terrenys per edificar l’escola, i  ha anat evolucionant d’acord amb les necessitats de la societat de cada moment, i alhora enfortint la seva tradició pedagògica, lligada amb una visió actualitzada i integral de l’alumnat, les famílies , l’educació i la vida.

La nostra principal característica consisteix en reunir un equilibri entre tradició històrica i pedagògica ,  actualització i modernitat.

Eduquem persones mitjançant un treball el més personalitzat possible. L’equip d’educadors està a disposició de les famílies per a qualsevol tema i consulta relacionada amb el seu fill o filla.

El nostre projecte educatiu acompanya els alumnes en tota la seva formació sigui fins a l’entrada de la universitat o fins a la inserció en el món del treball.

Els convidem a passejar i conèixer els diferents apartats, etapes i projectes de la nostra escola, una escola catalana, cristiana i d’educació integral amb un ferm compromís: mantenir viva la flama d’una institució que va néixer fa molt de temps, que continua amb una identitat pròpia i que mira cap el futur.

Fina Vendrell i Vila

Representant titular

Vols treballar amb nosaltres? Envia un currículum a edn@edn.cat