SANT JORDI A L’EDN

Sant Jordi 2014

SANT JORDI A L’EDN

23 d’abril és sinònim de festa a Catalunya, i com cada any, l’EDN també s’hi va sumar.

Van ser 3 hores de compartir complicitat amb els alumnes, primer al Casal Sant Genís, amb la versió més oficial de la festa: roses de Sant Jordi i premis literaris. Com a novetat, la versió de la llegenda feta pels alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO, que prèviament havien enregistrat, i que ens va deixar a tots sorpresos per l’originalitat i el bon humor que destil·laven. Enmig, un recull de les paraules que els alumnes havien triat com a especials per a ells: amistat, empatia, riure, amor, ratolí… la tria i les tècniques van ser diverses, però el resultat, molt profitós. Aquests any també vam tenir una novetat: els alumnes de 1r ens van fer el seu primer ball de bastons, amb la música del Ball de Sant Ferriol versionada pel grup de Navàs Barra Lliure i els alumnes-bastoners de l’EDN ens van fer també una altra interessant ballada.

Finalment, vam anar cap l’escola per agafar una mica de forces, tot picotejant i parlant amb els companys, per fer la Gimcana. Professors i alumnes van compartir proves i rialles, enmig d’un dia assolellat i ple de bon ambient.

Bastoners - St Jordi 2014

Bastoners – St Jordi 2014

Guanyadors Sant Jordi 2013-2014

Premi Nom Curs
1r Cicle d’ESO  
Poesia: “El nostre campanar Meritxell Serena 2n d’ESO
Prosa: “Diari del campanar de Navàs Jordi Busquets 2n d’ESO
Punt de llibre Jordi Icart 2n d’ESO
2n cicle d’ESO  
Poesia Declarat desert
Prosa: “Un passeig amb l’avi Miquel Soler 4t d’ESO B
Cartell Festa Arnau Bertran 4t d’ESO B
Batxillerat
Poesia: “Una llarga tradició Carla Ragués 2n de Batx.
Prosa: “Records d’un campanar Júlia Busquets 2n de Batx.

 

St Jordi 2014

St Jordi 2014

St Jordi 2014

St Jordi 2014

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *