Gimcana matemàtica

Gimcana matemàtica

El nostre centra ha participat una any més en la Gimcana Matemàtica organitzada pel Centre de Recursos juntament amb professorat de matemàtiques dels centres de Manresa i comarca del Bages i del Moianès.

La Gimcana consisteix en un seguit de proves de matemàtiques repartides per diferents carrers del centre històric de Manresa. Alumnes de 4t d’ESO dels centres participants fan el monitoratge i l’alumnat de 1r d’ESO resolen els reptes proposats.

En l’edició d’enguany, la XVI Gimcana matemàtica hi participaran 11 centres i al voltant de 1000 alumnes de 1r d’ESO. L’alumnat de 4t d’ESO són els responsables d’explicar les diferents proves que han preparat el professorat de matemàtiques en el marc d’un grup de treball del PFZ.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *