Projecte Arqueòlegs: Sabeu fer un tall geològic?

Projecte Arqueòlegs: Sabeu fer un tall geològic?

Treballar els diferents períodes històrics es pot fer des de moltes maneres. Nosaltres hem decidit treballar  les diferents eres, etapes i períodes seguint aquest mètode: primer vam veure a través d’una lectura que vam treballar a classe com es podia dividir la història; després vam fer uns eixos cronològics per situar les etapes visualment i finalment els alumnes han  resumit tota la feina amb un tall geològic.

El tall geològic ha consistit en un pot de vidre on amb sals de colors han representat cada etapa proporcionalment i han situat certs fòssils que podrien haver-se trobat com a arqueòlegs.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *