Activitats setmana del reciclatge europeu

Activitats setmana del reciclatge europeu

En el marc de la setmana europea del reciclatge s’han fet diverses actuacions a l’EDN.

En primer lloc volem destacar la campanya que ja us vam avançar “Agafa’n 1, deixa’n 1” d’intercanvi de llibres. Cada persona porta lliurement un llibre i en pot agafar un altre. Els llibres es troben a la Sala de Jocs de l’EDN i l’accés és lliure.

En segon lloc volem destacar l’activitat que van dur a terme els alumnes de 2n d’ESO des de l’àrea de música: a partir de l’estudi dels materials conductors d’electricitat s’han utilitzat aquests elements per construir un instrument electrònic. La base ha estat  fruita (plàtans, mandarines, albergínies), verdures i envasos recoberts amb alumnini i per fer l’instrument s’ha complementat amb plaques MakeyMakey i el programa Scratch.

Dues activitats que han de servir per conscienciar els nostres alumnes de com pot ser d’útil i interessant el reciclatge.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *