Finalistes al concus Rotary

Finalistes al concus Rotary

Cada any, l’entitat Rotary organitza un concurs a Les Comes on els alumnes han de demostrar les seves habilitats i capacitats de lideratge enfront altres nois o noies de les escoles de la comarca. Per part nostra hi anaven dues alumnes de 1r de Batx., la Xènia Alonso i la Mercè Parramon i dos de 2n de Batx., el Pau Arco i la Mireia Romero.

Enguany l’EDN estava de doble celebració. D’una banda, la xerrada de motivació de les jornades la va dur a terme el Xavier Mas, exalumne nostre i guanyador més jove del premi Documenta de novel·la de tota la història. D’altra banda, Pau Arco de 2n de Batxillerat i Mercè Parramon de 1r de Batxillerat van ser escollits com a finalistes d’entre els 9 possibles. No van guanyar, però van deixar molt bon regust en la seva actuació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *